![]() |
Ana Sayfa - Forum Kuralları - Bize Yazin - Kayıt Olun |
|
Üye Biyografi Üyelerimizi Daha Yakından Tanımak Için Kullanacağımız Bölümdür. |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: 16-06-11
Nereden: İstanbul/Levent
Takım: TR Rose nicki Mandey Nader'ın int.teki takma adıdır...TR türkiye deqiL 'Team Rocket' anLamına qeLir
Meslek: öğrenci
Tecrübe Puanı: 10
![]()
|
![]() Gercek adım Özge Maya Özdemir .Ben 7 haziran 1997 tarihinde dogdum.biz 2 kardesiz.kardesim nisa 2,5 yasında ve cok tatlı bir bebektir.ben onun ablasıyım ve kardesimi cok seviyorum.irc hayatım 24 nisan 2011 tarihinde basladı.ilk girdigim nick Luigi387 idi ve o zaman tanışmaya daha yeni başlamıştım ve hiçbirşey bilmiyordum.Mayıs 2011 de ise alışarak yeni şeyler öğrenmeye başladım. Oyun kanalını bırakıp Yarışma kanalına başladım.Oyun kanalı bana çok sıkıcı gelmişti.Yarışma kanalında kullandıgım nick Mandy idi.Daha sonra 9 haziran 2011 tarihinide TR Rose'u sectim.Suan lise 1.sınıfa gectim okul hayatım iyi gidiyor
_________________________________________________________________________________________________
ÇALIŞKANLIK AKIL İSTER ÖYLE DEĞİL Mİ ? ![]() Leo'm benim gözlükler sana çok yakışıyor turuncu sacta ![]() Konu TR_Rose_ tarafından (02-07-11 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 12-06-11
Nereden:
Meslek: Otomotiv & Rent A Car
Tecrübe Puanı: 60010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]()
_________________________________________________________________________________________________
Time Expired.
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: 26-11-10
Nereden:
Meslek:
Tecrübe Puanı: 52912
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() SahipLenme duyguSu bu oLsa gerek.. O kardeşten bende üç tane var
![]() MevLam aiLenle sağLıklı ve huzurLu bir ömür geçirmeni nasib etSin kardeŞim..
Üç şey seçtiler cennetten çıkarmak için Kelimeleri Adem yanına aldı Annelik duygusunu taşımak Havva’ya kaldı ama aŞk çok ağırdı… |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
Etiketler |
biyografi, rose |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Üye Biyografi [İndex] | KardiGirL | Üye Biyografi | 0 | 17-06-11 20:48 |
Rose fırtınası sürüyor! | Haberci | Güncel Haberler | 0 | 19-04-11 09:06 |
Sting - Desert Rose (türkçe Çeviri) | Burak | Türkçe'ye Çevirilen Yabancı Müzikler | 2 | 25-04-10 15:47 |
Ceyhun Yılmaz Biyografi | Burak | Biyografiler | 0 | 29-01-10 17:44 |
|