![]() |
Ana Sayfa - Forum Kuralları - Bize Yazin - Kayıt Olun |
![]() |
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: 12-09-10
Nereden:
Meslek:
Tecrübe Puanı: 1020000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sen benim gökyüzümsün Her sabah seninle uyanıyorum Güzel hayallerim var benim sana dair Her an kapının eşiğinde seni bekliyorum Ben seninle mutlu olmak istiyorum Bil ki, en güzel ânım sın Hayat veriyorsun yıkılmış benliğime Bazen yağmur olup yağıyorsun gönlüme Bazen rüzgâr olup esiyorsun hislerime Ve sen benim bir tanemsin. Yokluğunu hissettiğim an, Bu hayat zor gelir bana Sensizken işte böyle buz gibi olur, üşürüm Sen benim; Güzelliğine bakmaya doyamadığım, Apaçık gökyüzümsün... Bir tanemsin ve son aşkımsın Yangın yangın, dudaklarımdasın Seninle ağlamak bile huzur veriyor bana Kalbim sıkışıp, ağrısa da Ne olursa olsun dualarımdasın Her an seni istiyorum Tanrımdan Ve aldığım her nefeste yanı başımdasın Yani sel olup, senin için dökülen Kalbin kadar saf ve tertemiz Sevda göz yaşlarımsın Sen benim, aşkımsın. Yangın yangın, dudaklarımdasın Bu gece yine, Benden bin defa ayrıldın Aslında farkında değildin Her ayrılık ânında Milyon kere kollarımdaydın Ve biliyor musun ? Şu an seninle çok mutluyum Çünkü; Benim için döktüğün göz yaşların Kalbimin en acı veren derinliklerinde Senin kadar seviyorum gözyaşlarını Onları bir bir öpüp, Kendi göz yaşlarımla harmanlıyorum Alev gibi yanıyorum sana Her gece, İpek geceliğinin altındayım Yangın yangın, koynundayım Ne olur, anla artık beni Ben senden ayrılamam ki Sen benim son aşkımsın Her an yanı başımdasın Yangın yangın dudaklarımdasın... |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#2 |
Nereden:
Meslek:
|
![]() SENİ DÜŞÜNDÜM Ellerim ceplerimde ve gözlerimde, sen Seni düşünüyorum, tebessüm var gönlümde Güneş doğuyor mavi gözlerinde Havada ılık bir meltem var Hissediyorum, saçlarından geliyor, O güzelim papatya kokulu rüzgâr Aşk rüzgârı bu, yalnızca seven anlar Ve benim yüreğimde batan gemiler Hiç bitmeyen fırtınalar.. |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#3 |
Nereden:
Meslek:
|
![]() NEDEN YAŞIYORSUN Hiç canın sıkıldığında;
Gökyüzüne tırmanmak istedin mi ? Ya da yalnızken bir dağa kafa tuttun mu ? Hiçbiri olmadı mı ? Hiç değilse, kendi saçını başını yolmadın mı ? Tokatlamadın mı kendini ? Yani özlemedin mi hiç kimseyi ? Söylesene be arkadaşım; Neden yaşıyorsun ki ? |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#5 |
Nereden:
Meslek:
|
![]() SUSAMAK GİBİ Hayret ! Ne çabuk ta özlüyorum seni Oysa, böyle olmayı hiç istememiştim Seni bu kadar sevebileceğimi hiç düşünemedim Bazı şeyler insanın elinde değil ki Ve ben seni susamak gibi sevmişim Bir pınardan su içer gibi içmişim Ben seni sevmek için dünyaya gelmişim Gözlerimin ferisin, Geceleri rüyamda, Gündüzleri ise kokladığım bir çiçeksin Taptaze bir tomurcuk gibisin Durduğun yerde küçücük Açınca sevgi kadar büyük ve eşsizsin İçim ferahlıyor seninle biliyor musun ? Çünkü; Ben seni susamak gibi sevmişim Ve ben seni, Bir pınardan su içer gibi içmişim... |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#7 |
Nereden:
Meslek:
|
![]() SEVİYOR GİBİ
Ya koşarsın, ya yürürsün Ya yürürsün, ya durusun Ya konuşursun, ya da susarsın Ya ağlarsın, ya gülersin Ya tırmanırsın, ya düşersin Ya açarsın, ya kapatırsın Ya gidersin, ya gelirsin Ya seversin, ya da ayrılırsın Seviyor gibi yapmazsın... |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#8 |
Nereden:
Meslek:
|
![]() AŞK VE HASRET Aşk acısı çok zor Aşkın tatlısı var mı ki ? Ve hasret bir kördüğüm Kördüğümü çözeni göremedim ki... GECELER Geceleri çok seviyorum Yalnız geceleri, daha çok seviyorum Seni düşünerek geçirdiğim geceleri ise, Hayatımın baharına sayıyorum... BİL BAKALIM BU NEDİR Sana bir hediyem var, Dalındaki yaprakları, gözlerin gibi yeşildir Senin kadar zarif ve narindir Rengi dudakların kadar kırmızıdır Kokusunu ise senden çalmıştır Üzerine serpilen su tanecikleri Benim öpücüklerim ve sonsuz sevgimdir Bil bakalım bu nedir ? MKÖ 12/11/2000 YETİŞEMİYORUM Ben sevda yoluyum, Üzerimden yıllar, tonlarca yüküyle Bir bir geçiyor, Ve ben ezildikçe eziliyorum Üzüldükçe üzülüyorum Çünkü; Bir türlü hayata yetişemiyorum... KAPILDIM SELİNE Kapıldım seline Kalbim çıktı yerinden Düştü birdenbire, Öpülesi narin ellerine. Al işte, her şeyim senin olsun Karşılığında bir gülümsemen yeter Senin için neler feda etmem ki ? Her gün bin defa ölürüm Bin defa cana gelirim Ve her cana geldiğimde; Gözlerim senden başkasını aramaz ki. ŞAİRLER SUSARLAR O AN Bilirsin; Kelimelerin tükendiği anlar vardır Cümleler anlatamaz olur sevgiyi Ve şairler hep susarlar böyle anlarda Sevgi ise, kıvrım kıvrım kıvrılır Bir çift dudak arar, haykırmak için Cesaret adına, Sonsuz seven kalpler hatırına İşte o zaman anlarsın sana nasıl yandığımı Ve uzaklarda olsan bile hissedebilirsin aslında Yangın yangın gül dudaklarına baktığımı... |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#9 |
Nereden:
Meslek:
|
![]() BİR RESMİNDE Bir resminde; Gülen gözlerinle bakıyorsun bana Etrafın güllerle, çiçeklerle dolu Ama hepsi solgun duruyor senin yanında Dudakların gözlerinle beraber gülüyor bana Ne kadar narin ve güzelsin İnan, kıyamam sana dokunmaya... |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#10 |
Nereden:
Meslek:
|
![]() İSTERDİM Senden uzakta olmayı hiç istemedim Gülümsemeni görmek isterdim Bana "seni seviyorum" demeni beklerdim Ben seni; Gündüz, yeni açmış bir Gül'e Geceleri ise; Etrafına ışık saçan bir yıldıza benzetirdim Ne yazık ki, Bana sayısız yıllar kadar uzaksın Senden uzakta olmayı hiç istemedim... Seninle el ele yürümeyi isterdim Herhangi bir yol sessizliğinde Ya da en güzel yağmurlar altında Ve soğuktan üşüdüğünde Sana sarılıp bedenini ısıtmak isterdim Gözlerinden sevgiyle girmek, Kalbinin en sıcak yerinde kalmak isterdim Bilmeni isterim ki; Senden uzakta olmayı hiç istemedim... Seninle beraber gülüp, Beraber ağlamak isterdim Gözlerinden dökülen her damla gözyaşını öperdim Dalgalı saçlarını, Parmaklarımın arasında hissetmek isterdim Teninin kokusunu, Bir nefeste içime çekerdim Yanağına bir buse kondurup, Tatlı tatlı gülümserdim İşte ben seni bu kadar çok sevdim Ve senden uzakta olmayı hiç istemedim... Seninle sadece gözlerimle konuşmak isterdim Yani aşkın başladığı yerde Sadece ay ışığının olduğu bir mavi gecede Seninle kıyı boyunca yürümek, Denizin aydınlık yüzünü seyretmek isterdim Kim bilir; Belki de dayanamayıp seni öperdim İşte ben seni bu kadar çok sevdim Senden uzakta olmayı asla istemedim... Ben sana; Aradığın mutluluğu vermek isterdim Hissedip te bana söyleyemediğin bir çok şeyi Seninle paylaşabilmek isterdim Sana aşkı anlatabilmek isterdim "Seviyorum" demeyi öğretirdim Senden uzakta olmayı hiç istemedim... Ve benim içimde senin sevgin bambaşkadır Dinle beni, hissetsin yüreğin sevgiyi... Ve sevgi cesarettir, Sevgi, yaşamaktır, vazgeçmemektir Sevgi, her şeyin inadına, Ve her şeye rağmen sevebilmektir Sevdiğine aşkını söyleyebilmektir Her şeyi umutla paylaşabilmektir Sevgi, tutku adına her an, Binlerce kere ölüp Milyon kere dirilmektir Her dirilişte yeniden sevebilmektir Bitmektir, tükenmektir Tükendiğini hissettiğin an, Yeniden sevgiline koşabilmektir Sevgi, hasrettir, özlemdir Yaşadıkça çilesi daha da çetinleşir Sevgi hissedilir, hissettirilir Uğrunda ne varsa feda etmektir Ve sevgi saygıyla bütünleşir Sevgi bile saygıyla sevilir Sevgi; Birbirine yabancı iki kalbin Tertemiz muhabbetidir Ve sevgi; Sevilmeye lâyık olanlar içindir Kalbi heyecanla çarpan, Yeri gelince kanayan, Yeri gelince gülen, hayata bağlanan Tüm insanlar içindir Ve biliyor musun ? Tüm bu güzellikler gibi, Seni ne çok sevdiğimi bilmeni isterdim Sen benim kendi ömrüm gibi tertemizsin Aslında bütün bu sevgiler, sensin Bir tek sen. Sevginin cana geldiği mükemmelliktesin Eşsiz ve dayanılmaz güzelliktesin Ve işte ben seni bu kadar çok sevdim Bilmeni isterim ki; Senden uzakta olmayı asla istemedim |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
Etiketler |
dudaklarımdasın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|