![]() |
Ana Sayfa - Forum Kuralları - Bize Yazin - Kayıt Olun |
![]() |
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: 22-03-11
Nereden:
Meslek:
Tecrübe Puanı: 70061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 100. Yıl Marşı 4* Lay lay la lay la lay lay lay Lay lay la lay la lay la la lay Sen bir nefes aldığım her an Sen bir özlem bir içimde hep buram buram Kimse anlamaz bende aşkını Sen bir çocuk gülen yerinde durmayan Aşkınla coşkunla sen çok yaşa Yükseliyor bayrağın arşa Aşkınla coşkunla sen çok yaşa Yazdırdık ismini dağa taşa 2* Yüz yıl önce doğdu şanlı efsane Yüz yaşında mutlu ol Fenerbahçe 2* Lay lay la lay la lay lay lay Lay lay la lay la lay la la lay Kalbim senin,seninle çarpıyor Bir tek seninle gülüm,senle ağlıyor Sen gönlümün eşsiz aşkısın Her yerde her zaman yanıp parıldıyor Aşkınla coşkunla sen çok yaşa Yükseliyor bayrağın arşa Aşkınla coşkunla sen çok yaşa Yazdırdık ismini dağa taşa 2* Yüz yıl önce doğdu şanlı efsane Yüz yaşında mutlu ol Fenerbahçe 2* Lay lay la lay la lay lay lay Lay lay la lay la lay la la lay 19o7 Marşı 1907 de dogtu askimiz sari lacivert renkleri oldu sarkimiz sporun her dalinda bizim sanimiz hic bitmedi bitmeyecek bizim askimiz (2x) sari lacivert rengimiz Fenerbahçem herseyimiz hic bir seye degismeyiz cunku fenerbahceliyiz (2x) 1907 de dogtu askimiz sari lacivert renkleri oldu sarkimiz sporun her dalinda bizim sanimiz hic bitmedi bitmeyecek bizim askimiz (2x) Sari lacivert rengimiz Fenerbahçem herseyimiz hic bir seye degismeyiz cunku fenerbahceliyiz (2x) ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ Alemin Kralı Milliyonlarin kalbindeki Fenerbahce askidir bu Seydalarin en güzeline yazilmis sarkidir bu Her dalda sampiyonluk var Fenerbahce formudur bu Seydalarin en güzeline yazilmis sarkidir bu Aylardir koyucaz kupalara Ezicez gecicez bu isinla Efsane olucaz avrupada Duymayanlar duysun herkes bilsin Lacivertine sarina bayiliyorum Asiginim senin icin deliriyorum Fenerim seni cok cok seviyorum Alemlerin krali sensin kanaryam Burası Kadıköy Burdan Çıkış Yok Vallahi bırakmayız yenmeden Madem geldin düşünmeden Hiç alınma hiç bozulma Neyine güvendin neyine bilmem Yemin ettim ben vazgeçmem Yakalarsam affetmem Gel gel gel kim olursan gel İster sarıl bana İster darıl bana BURASI KADIKÖY BURDAN ÇIKIŞ YOK!!! YOK YOK ÇIKIŞ YOK KUSURA BAKMA BİZDEN KAÇIŞ YOK YOK YOK YOK KAÇIŞ YOK (YOK YOK YOK YOK YOK YOK YOK)[2] Demedim Mi (2x)gönlümde bayram sari kanaryam tarihineee dünyalar hayran büyük taraftar rengine kurban bu ask bitmes sari kanaryam haydi eller havaya cikiyor sahaya FENERBAHCEMMM haydi omuz omuza bayraklar havaya SARI KANARYAM ben demedimmi ah demedimmi herzaman heryerde en büyük demedimmi gel demedimmi gör demedimmi FENERBAHCE sampiyon olur demedimmi Fenerbahçe Kalpleri fetheden rengini Yaşa Fenerbahçe Türkün kalbi senle atar Yaşa Fenerbahçe Mazinde bir tarih yatar Yaşa Fenerbahçe Ne mutlu seni sevene Yaşa Fenerbahçe Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler Hala sevilen birer abidedirler Hiçbir klüpte olmayan bu dostluk Yıllar yılı hep şampiyon olduk Kalpleri fetheden renkler Yaşa Fenerbahçe Türkün kalbi senle atar Yaşa Fenerbahçe Mazinde bir tarih yatar Yaşa Fenerbahçe Ne mutlu seni sevene Yaşa Fenerbahçe Maç yaparken sahada sarı kanaryalar Rakip takıma krampon toplatırlar Sıkı dur karşı defans fener geliyor Şut ve gol ağları deliyor FB Mehter Marşı Ey ahali! Duyduk duymadık demeyin Tüm cihana duyurulur Duyanlar duymayanlara anlatsın Başkanımızın fermanıdır ki FENERBAHÇE bu sene ŞAMPİYONDUR... FENER'liyiz biz atadan Böyle gördük biz babadan Taraftarınla her zaman ŞAMPİYONSUN ŞANLI KANARYA... Denizlerin ortasına,denizlerin ortasına Gökyüzünde yıldızlara Esip geçen rüzgarlara ŞAMPİYON FENER yazdıracağız! Tarih yazar zaferlerin,tarih yazar zaferlerin Fethetmişsin gönülleri Yeni doğan tüm çocuklar Senle açar gözlerini... FENER'liyiz biz atadan Böyle gördük biz babadan Taraftarınla her zaman ŞAMPİYONSUN ŞANLI KANARYA... Denizlerin ortasına,denizlerin ortasına Gökyüzünde yıldızlara Esip geçen rüzgarlara ŞAMPİYON FENER yazdıracağız! |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: 29-11-09
Nereden: Forumsohbet'en
Takım: Fenerbahçe
Meslek: Bilgi İşlem.
Tecrübe Puanı: 60401
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bitmez tükenmez sana aşkımız.
Kalbimizde yaşıyoruz. Haydi bastır FENERBAHÇE Şampiyonluk istiyoruz..
_________________________________________________________________________________________________
Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın... Amacınız zarar vermekse, güce ihtiyacınız vardır. Diğer her şey için sevgi yeterlidir... ![]() |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
Etiketler |
fenerbahçe, marşları, tezahüratları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |