İcindeki ses ile sohbet etmek
Magfiret ayında İcindeki sesle bedava sohbetRamazan ayının onikinci orucunu tuttuk onücüncü gun icin niyet edecez. Günler su gibi akarken hızla ramazanın ucte birlik dilimini bitirdik. Magfiret günleri hızla devam ederken bugun .yine ben uyudum sahura saati kurdum ama saatten önce davulcu geldi pencerenin önüne ve davulcuyla ahbab olduk zaten.ısrarla davulcu davula tokmağı vurarak beni kaldırmayı kafasına koymus .Dumbada dum diye davuluyla bedava sohbet ediyo.nasılsa. Hosuma gitmedi deil tum sokakta sadece bana has davul calınıyo sanki seçilmiş birisin.hosuma gitti bunuda dipnot olarak söylemiş olayım. Zorlada olsa kalktım ve lavaboda abdestimizi aldık tum uzuvlar yıkandı. Efendimiz neguzel soylemis abdest için evinin önünde nehir geçiyor orda hergun yıkannada pislik olurmu evet dsostlar tüm uzuvlar yıkanıyo abdest fazileti başka . mesela ben abdest alırken tüm ofkem tum dertlerim suyla lavaboda yok olduğuna inanıyom ve oyle bir psikolojime iyi geliyoki anlatamma.herkese tavsiye ederim.sonra ocağa cayı koyduk kaynadı kahvaltılık soframızı hazırladık. ha yer sofrası delimisim ben masada yemek yiyormuşum bunuda herkese tavsiye ederim. Güzelce yaptık kahvaltımıız. bu ramazanda susamıyorum acıkmıyorum.yazın en uzun günleri ama ben normal birgunmus gibi etkilemıyo. rabbım oruç tutan herkese sabır ıhsan etsin. orucun amacını herkes öğrenir. sahi oruç sadece ac kalmakmı
rabbimiz bizim açlığımıza ihtiyacı varmı herkes bu soruyu sorarsa doğruyu gorur.evet dostlar bugunlukte sohbetimi burda noktalıyorum. yarın yine iftarda yada sahurda sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz .