ahmetserkan Admin Yönetici OwneR Katılım 3 Haz 2026 Mesajlar 982 Tepkime puanı 660 Puanları 93 27 Haz 2026 #1 Türk Silahlı Kuvvetleri BayrakTarihKullanımıAçıklama1923 - günümüzTürkiye Cumhurbaşkanlığı ForsuBaşkomutanlık, Türkiye cumhurbaşkanı tarafından temsil edilmektedir.2018 - günümüzT.C. Millî Savunma Bakanı ForsuT.C. Millî Savunma Bakanı'nı temsil eden fors, aynı zamanda T.C. Millî Savunma Bakanlığı'nın logosudur.? - günümüzTürk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı Forsu1:1 oranına sahip bayrak, kırmızı zemin üzerine beyaz zemin ve beyaz zemin içerisine yerleştirilmiş kırmızı ay yıldızdan oluşmaktadır.? - günümüzSavaş Bayrağı (Sancak)Türk Silahlı Kuvvetleri'nin onur ve şeref timsalidir. Alt kısma temsil edilen askerî birliğin adı yazılır. Türk Kara Kuvvetleri BayrakTarihKullanımıAçıklama16 Şubat 2024 - günümüzKara Kuvvetleri Komutanlığı Forsu? - günümüzOrdu Komutanlığı ve Eğitim ve Doktrin Komutanlığı Forsu? - günümüzKOR.K.- LOJ.K.-EDOK MUH. ve MUH.DES.EĞT.K.-EDOK MUH.HİZ.DES.EĞT.K. Forsu? - günümüzTümen Komutanlığı - Kara Harp Okulu Komutanlığı - Eğitim ve Doktrin Okul Komutanlığı ve Sınıf Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Forsu? - günümüzSınıf Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlıkları Forsu? - günümüzAlay Komutanlığı Tugay Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Forsu? - günümüzK.K.KH. Destek Kıta Grup Komutanlığı Forsu? - günümüzTabur Komutanlığı Forsu? - günümüzTugay Destek Kıtaları Komutanlığı Forsu? - günümüzKara Havacılık Okul Komutanlığı Forsu? - günümüzKara Havacılık Komutanlığı Forsu? - günümüzKara Havacılık Alay Komutanlığı Forsu Türk Deniz Kuvvetleri BayrakTarihKullanımıAçıklama? - günümüzBüyükamiral Forsu? - günümüzTürk Deniz Kuvvetleri Forsu? - günümüzDonanma Komutanlığı Forsu? - günümüzKoramiral Forsu? - günümüzTümamiral Forsu? - günümüzTümamiral Forsu (LH)? - günümüzKomodor Forsu? - günümüzGrup Komutanı Forsu? - günümüzKomodor hariç diğer fors taşıma yetkisi bulunan Albayların forsu? - günümüzTabur Komutanı Forsu Türk Hava Kuvvetleri BayrakTarihKullanımıAçıklama? - günümüzTürk Hava Kuvvetleri Komutanlığı Forsu? - günümüzMuharip Hava Kuvveti Komutanlığı Forsu? - günümüzKorgeneral Forsu? - günümüzTümgeneral Forsu? - günümüzTuğgeneral Forsu? - günümüzAlay Komutanlığı Forsu? - günümüzDestek Kıta Komutanlığı Forsu? - günümüz? - günümüzTabur-Filo Komutanlığı Forsu Jandarma Genel Komutanlığı BayrakTarihKullanımıAçıklama? - günümüzJandarma Genel Komutanlığı Forsu Sahil Güvenlik Komutanlığı BayrakTarihKullanımıAçıklama? - günümüzSahil Güvenlik Komutanlığı forsu? - günümüzSahil Güvenlik Bölge komutanlığı forsu
Türk Silahlı Kuvvetleri BayrakTarihKullanımıAçıklama1923 - günümüzTürkiye Cumhurbaşkanlığı ForsuBaşkomutanlık, Türkiye cumhurbaşkanı tarafından temsil edilmektedir.2018 - günümüzT.C. Millî Savunma Bakanı ForsuT.C. Millî Savunma Bakanı'nı temsil eden fors, aynı zamanda T.C. Millî Savunma Bakanlığı'nın logosudur.? - günümüzTürk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı Forsu1:1 oranına sahip bayrak, kırmızı zemin üzerine beyaz zemin ve beyaz zemin içerisine yerleştirilmiş kırmızı ay yıldızdan oluşmaktadır.? - günümüzSavaş Bayrağı (Sancak)Türk Silahlı Kuvvetleri'nin onur ve şeref timsalidir. Alt kısma temsil edilen askerî birliğin adı yazılır. Türk Kara Kuvvetleri BayrakTarihKullanımıAçıklama16 Şubat 2024 - günümüzKara Kuvvetleri Komutanlığı Forsu? - günümüzOrdu Komutanlığı ve Eğitim ve Doktrin Komutanlığı Forsu? - günümüzKOR.K.- LOJ.K.-EDOK MUH. ve MUH.DES.EĞT.K.-EDOK MUH.HİZ.DES.EĞT.K. Forsu? - günümüzTümen Komutanlığı - Kara Harp Okulu Komutanlığı - Eğitim ve Doktrin Okul Komutanlığı ve Sınıf Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Forsu? - günümüzSınıf Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlıkları Forsu? - günümüzAlay Komutanlığı Tugay Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Forsu? - günümüzK.K.KH. Destek Kıta Grup Komutanlığı Forsu? - günümüzTabur Komutanlığı Forsu? - günümüzTugay Destek Kıtaları Komutanlığı Forsu? - günümüzKara Havacılık Okul Komutanlığı Forsu? - günümüzKara Havacılık Komutanlığı Forsu? - günümüzKara Havacılık Alay Komutanlığı Forsu Türk Deniz Kuvvetleri BayrakTarihKullanımıAçıklama? - günümüzBüyükamiral Forsu? - günümüzTürk Deniz Kuvvetleri Forsu? - günümüzDonanma Komutanlığı Forsu? - günümüzKoramiral Forsu? - günümüzTümamiral Forsu? - günümüzTümamiral Forsu (LH)? - günümüzKomodor Forsu? - günümüzGrup Komutanı Forsu? - günümüzKomodor hariç diğer fors taşıma yetkisi bulunan Albayların forsu? - günümüzTabur Komutanı Forsu Türk Hava Kuvvetleri BayrakTarihKullanımıAçıklama? - günümüzTürk Hava Kuvvetleri Komutanlığı Forsu? - günümüzMuharip Hava Kuvveti Komutanlığı Forsu? - günümüzKorgeneral Forsu? - günümüzTümgeneral Forsu? - günümüzTuğgeneral Forsu? - günümüzAlay Komutanlığı Forsu? - günümüzDestek Kıta Komutanlığı Forsu? - günümüz? - günümüzTabur-Filo Komutanlığı Forsu Jandarma Genel Komutanlığı BayrakTarihKullanımıAçıklama? - günümüzJandarma Genel Komutanlığı Forsu Sahil Güvenlik Komutanlığı BayrakTarihKullanımıAçıklama? - günümüzSahil Güvenlik Komutanlığı forsu? - günümüzSahil Güvenlik Bölge komutanlığı forsu
Sanya Admin Yönetici OwneR Ceo Katılım 2 Haz 2026 Mesajlar 824 Tepkime puanı 699 Puanları 93 Konum Yurtdışı 27 Haz #2 Emegine saglik ne kadar ilginç
ahmetserkan Admin Yönetici OwneR Katılım 3 Haz 2026 Mesajlar 982 Tepkime puanı 660 Puanları 93 27 Haz #3 Rica Ederim