İzmit Sohbet

Merhaba izmit Sohbet severler izmit sohbet odalarimiz açilmiştir. birbirinden ,güzel tatli,Arkadaşı,ve bayanlar Tanişabilir sohbet edebilirsiniz. Türkiye’nin ve avrupa’nın her bir ,ilin den ilçe,rinden katılan misafirlermiz mevcudtur.
izmit Sohbet severler bizlerle beraber bu ani yaşamaya ne dersiniz yapmanız gereken tek şey izmit Sohbet odalarinı tiklamanız yeterli olacaktır.
izmit chat mobil imkanı ile izmit sohbet burda
izmit Sohbet severler; skypi,facebook, kesinlikle yasak deildir. sesli Görüntülü sohbet odalarımız Tamamem ücretsizdir. izmit Sohbet odalarımızda bir birinden güzel bayan’larla tanişmanın keyfini çikarin, izmit sohbet bay bayan,arkadaş bulma,erkek arkadaş arıyorum,bayan arkadaş arıyorum,partner bulmakta zorlanıyorum dıyorsanız aradınız gerşeyi burda bulabilirsiniz.
yorum yapan dul bir mayanın mesajını yayinliyorum Arkadaş seven ateşli bir bayan
1) Bu sayfa izmit sohbet severler içindir ve izmit bir chat sayfasıdır. izmit bayanlar, erkekler burada sohbet ederler.
2) izmit sohbet kanalında diğer kullanıcılar tarafından rahatsız ediliyorsanız Kanal görevlileri, İsminin yanında ( @ ) olan operatörlere şikayet ediniz.
3) İsminizi değişmek için Kanal içerisinde ( /nick takmaisim ) Şeklinde değiştirebilirsiniz.
4) Özelde sadece teke tek konuşmak isterseniz seçtiğiniz kişinin isminin üstüne fare ile çift tıklatın veya konuşma penceresine /q tekmaisim yazın enterlayın.
5) #izmit chat kanalıyla alakalı sorununuz yada görüşünüz varsa bize yazmaktan kaçınmayın
6) Unutmayın! izmit chat ve sohbet kanalı üyeliksiz ücretsiz ve bedava sunulan bir sohbet odasıdır. bu nedenle karşınızdaki kişi sizle sohbet etmek zorunda olmadığını unutmayın. eğer sizle yazışmak istemiyorsa hakaret etmeyin.